,

Panasonic Aquarea “All in One” luft/vand varmepumpe

Individuel pris!

A+++Aquarea K-Generation er en højtydende og kompakt luft/vand varmepumpe serie fra Panasonic, med nyeste Hydrokit-teknologi, WiFi og indbygget 185-Liters varmtvandsbeholder i rustfrit stål.

Opnå en COP på op til 6,20! Mijøvenligt R32 KølemiddelVarmepumpen tilbydes i 3 effektive versioner: 9kW, 12kW el. 16kW og kan leverer varmt vand op til 60° C. selv når det er rigtigt koldt! Derudover kan Aquarea-Serien også afkøle rum om sommeren og samtidigt leverer varmt vand året rundt, med forskellige indstillinger for at skabe den ultimative komfort.

FLEKSIBEL MONTAGE: Da Panasonic Aquarea serien tilbyder rørføringer på helt op til 50 m mellem indendørs og udendørs modulerne, er den særdeles fleksibel i forhold til montage af udedelen. (Viste priser er alle ekskl. montering.)

BESTIL NU, MEN BETAL FØRST NÅR INSTALLATIONEN ER UDFØRT! Vi kontakter dig efter modtagelse af din online-bestilling af varmepumpen med evt. tilbehør og aftaler herefter en fast pris for selve installationen, samt en passende installationsdato, inkl. evt. ekstra services pr. email eller telefon. Din bestilling er først bindende når du modtager vores endelige ordrebekræftigelse pr. mail el. SMS. (Vi tager forbehold for aktuelle leverancetider for den valgte varmepumpe type.)

RING FOR PRIS!

Panasonic Aquarea "All in one" K-Generation luft/vand varmepumpe.

Den kompakte Aquarea "All in One" varmepumpe byder på det seneste indenfor bæredygtig teknologi i en pladsbesparende løsning. De fuldt integrerede elementer betyder, at der virkelig er tale om en All in One-enhed, hvor rørtilslutninger i bunden betyder nem installation, samt at der er mere plads over indedelen, som så kan bruges til andre formål. Velegnet til både ny installation, samt modernisering i godt isolerede boliger og ejendomme.

Vigtigste data:

- Energiklasse: A+++ / A+.
- Max. COP: 6,20.
- R32-kølemiddel.
- WiFi: Panasonic Aquarea Smart Cloud.
- Lydniveau: 55 - 56 dB.
- 2 års Garanti på pumpen & teknik / 10 år på varmtvandsbeholder.

Overblik via App:

Aquarea Smart Cloud, Panasonic

Del dette:
Vælg ydelse

, ,

Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511