Spar energi og CO2

Energitilskud

Selvom du ikke fik del i den sidste tilskudspulje fra Energistyrelsen, så fortvivl ikke, – der er stadigt mange penge og CO2 at spare!

Særligt hvis du vil konverterer fra et gammelt gas- eller oliefyr til en ny bæredygtig varmepumpeinstallation. Håndværkerfradraget er i 2021 steget til 25.000 kr.
Fremfor at vente måneder på en ny tilskudspulje, som du måske ikke får en del af, – kan du i stedet for straks udnytte hele familiens håndværkerfradrag, samt den store daglige besparelse på op til 50% mindre energiforbrug i hverdagen, hvilket hurtigt betaler sig tilbage dag fo dag, måned for måned.

Oplysningerne hentes fra BBR (www.OIS.dk). Her har du ligeledes mulighed for at se husets registrerede kvadratmeter samt nuværende varmekilde.

  • Der kan IKKE søges tilskud til sommerhuse/kolonihavehuse under 50m2 og over 125 m2
  • Der kan IKKE søges tilskud til helårshuse under 80 m2 og helårshuse med fjernvarme.
  • Der kan IKKE søges tilskud til sommerhuse eller helårshuse med registreret varmepumpe.

Reglerne er fastsat af Teknologisk Institut for Energistyrelsen.

Da det relevante energiselskab oplyser energiforbedringen til Energistyrelsen kan du ikke få tilskuddet to gange. Hvis du giver os lov til at søge tilskuddet, bekræfter du samtidig at energitilskuddet ikke overdrages til anden side. Ligeledes er det vigtigt, at der er overensstemmelse mellem boligens varmekilde i BBR og den reelle virkelighed. Der ydes tilskud til alle vores varmepumper såfremt huset er berettiget hertil.

 

 

Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511