Mitsubishi Klima

Klimaanlæg og aircondition

Salg, service, projektering og montering af klimaanlæg m.m. til private og erhverv. JP Køl & Klima leverer klimaanlæg og aircondition til:

Forretninger
Kontorer
Virksomheder
EDB/Serverrum
Hoteller
Institutioner
Private boliger
Caféer og restauranter
Værksteder
Hospitaler
Klinikker
Laboratorier

Effektive klimaanlæg giver et godt indeklima på arbejdspladsen og i boligen

Dansk køl&varme GarantiordningEt klimaanlæg giver et sundt indeklima, der skaber større velvære blandt medarbejdere og kunder og øger produktiviteten. Du bestemmer selv temperaturen og kan afkøle og opvarme rummet efter behov. Hvis klimaanlægget udvides med ventilation, kan frisk luft udefra blandes med den klimatiserede luft. Luften bliver renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filtre. Resultatet er et godt indeklima, der skaber de bedste betingelser for et godt arbejdsmiljø. Der er i dag stort fokus på indeklimaet på arbejdspladser og i boliger og et klimaanlæg kan være løsningen for dig.

Se de populære modeller fra Mitsubishi og Panasonic i vores produktprogram.

Vi gør hos JP Køl & Klima meget ud af at rådgive og udfører opgaver vedrørende indeklima både hos private og erhverv. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Gratis beregning

For at kunne give dig et nøjagtigt tilbud foretager vi beregninger bl.a. på baggrund af rummets størrelse, luftstrømmen og varmeudviklingen i rummet. Det gør vi selvfølgelig uden beregning.

Klimaanlæg og aircondition service

Klimaanlæg og aircondition med over 1 kg kølemiddel skal ifølge loven have et årligt eftersyn. Det er vigtigt, at eftersynet foretages af en autoriset køletekniker. Dette er jeres garanti for, at eftersynet er udført efter de krav som lovgivningen har sat. Et årligt serviceeftersyn sikrer jer, at jeres klimaanlæg eller aircondition fungerer optimalt hele året rundt. Her gennemgås anlægget, så I er sikret en optimal og miljørigtig drift. Ved at få udført et regelmæssigt årligt eftersyn udnytter jeres klimaanlæg eller aircondition energien bedre, og sikrer jer den laveste varmeregning. Ved regelmæssige serviceeftersyn forlænges anlæggets levetid og minimere forstyrrelser i driften. Trænger dit klimaanlæg eller din aircondition til et service eftersyn så ring til JP Køl & Klima på tlf. 70 70 25 11 eller send os en mail på service@jpklima.dk.

Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511