Servicemontør sidder og er i gang med at installere et klimaanlæg på et tag

Klimaanlæg erhverv

Med et klimaanlæg fra JP Køl & Klima får du en miljøvenlig og energibesparende klimaløsning.

CZ_KPY3A-BNår dine medarbejdere har det rigtige indeklima, har undersøgelser vist, at effektiviteten og produktiviteten øges. Med klimaanlæggets indbyggede filtre renses luften for støvpartikler, pollen, røg osv., og temperaturen kan nemt reguleres alt efter behov. Et godt indeklima sikre dermed dine medarbejders trivsel. Der findes mange forskellige løsninger på klimaanlæg, som afhænger af jeres fysiske rammer og behov.
Kontakt os derfor på tlf. 70 70 25 11 eller på mail service@jpklima.dk.

Vi tilbyder 3 af markedets bedste producenter!

Klimaanlæg til serverrum

Et klimaanlæg kan også hjælpe til med at beskytte computere og servere.
Beskyt IT-udstyret med et driftsikkert klimaanlæg, der styrer temperaturen i serverrummet. Klimaanlægget sikrer dig stabil drift, modvirker nedbrud og forlænger holdbarheden af jeres IT-udstyr.
Nedkøling af serverrum stiller store krav til et klimaanlæg. Anlægget vil typisk køre 5-8 gange mere end konventionelle køleanlæg. Derfor er driftssikkerhed, energiforbrug og valg af samarbejdspartner vital for at sikre jeres installationer bedst muligt.
Hos JP Køl & Klima har vi stor ekspertise i disse installationer, og med vores serviceordning er jeres installationer sikret 24-timer i døgnet, året rundt.

Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed og hjælper med at finde den helt rigtige klimaløsning til jer. I er også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres klimabehov.

JP Køl & Klima leverer og monterer klimaanlæg til bl.a.

Forretninger
Kontorer
Virksomheder
EDB/Serverrum
Hoteller
Institutioner
Private boliger
Caféer og restauranter
Værksteder
Hospitaler
Klinikker
Laboratorier
Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511