Hvad bør jeg vælge?

Det er vigtigt at vælge den rigtige varmepumpe- eller klimaløsning fra starten. Det kræver rådgivning og vejledning, som er med til at sikre vores kunder den bedste løsning. Installationen kræver et autoriseret kølefirma, da anlæggene typisk indeholder over 1 kg kølemiddel, og for at opretholde en lang garanti.

Vi står for komplet installation og har 20 års erfaring indenfor luft-luft-, luft-vand varmepumper og klimaanlæg. Vi hjælper jer igennem hele processen fra start til slut.

Klimaanlæg

Har du brug for en forbedring af dit indeklima, er det et klimaanlæg, du leder efter. Med et klimaanlæg kan du styre temperaturen alt efter dit behov. Anlægget renser luften for svampesporer, pollen støv og røg og fordeler den rensede luft i huset. Dette er særligt velegnet til folk, som lider af allergi.

Klimaanlæg kan også anvendes til at beskytte IT-udstyr ved kontrol af temperaturen. Dette er særligt vigtigt i serverrum o.lign.

Læs mere om vores klimaanlæg til private og erhverv her.

Luft til luft varmepumpe

Fujitsu Style 9, masser af varmeLeder du efter en måde at spare på varmeregningen, og har dit hus store sammenhængende rum som f.eks. stue med køkken-alrum, vil en luft til luft varmepumpe være en god løsning. Særligt, hvis du har elvarme kan det betale sig at installere en varmepumpe. Du får ca. 4-5 gange så meget varme ud af en luft-luft varmepumpe som du gør fra en elradiator. Så selvom varmepumpen bruger strøm vil du kunne spare en del på din elregning. Varmepumpen placeres ideelt i et af husets store rum f.eks. stuen eller køkken-alrummet, hvor den så fordeler varmen til de tilstødende rum.

Luft-luft varmepumper er ofte en god varmeløsning til sommerhuse og kolonihaver, da anlægget er billig i anskaffelse og ikke kræver avanceret installation. Med en varmepumpe inkl. WiFi- eller SMS-modul har du mulighed for at styre varmepumpen hjemmefra, så du kan ankomme til et dejligt opvarmet sommerhus.

Læs mere om vores luft til luft varmepumper her.

Luft til vand varmepumpe

Leder du efter en løsning til opvarmning af hele huset inkl. brugsvandet, skal du se på en luft til vand varmepumpe. Denne pumpe udnytter energi fra udeluften til at opvarme dit brugsvand, radiatorer og sikre dig en behagelig gulvvarme. En luft-vand varmepumpe kan derfor anvendes til både rumopvarmning og varmt vand, og er et godt alternativ til f.eks. jordvarmeanlæg og oliefyr.

Læs mere om vores luft til vand varmepumper her. 

Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511