Danmarkspumpen

DK Pumpen 10 aar garanti

Danmarkspumpen er et koncept, som giver dig en ekstra sikkerhed når du køber en luft til luft varmepumpe. Dette koncept kan tillægges nogle udvalgt modeller fra Panasonic og Mitsubishi, som kan ses nederst på siden. Ved køb af en Danmarkspumpe medfølger et certifikat hvori vores montører noterer hvilken varmepumpe der er installeret, tilbehør til varmepumpen og tidspunktet for installationen. Dette er dit bevis på, at du har købt en Danmarkspumpe og heri står der ligeledes hvornår pumpen skal serviceres.

Konceptet Danmarkspumpen består af:

1.    Ekstra isolering
Danmarkspumperne har ekstra varmeisolering af ventilerne på udedelen. Dette mindsker varmetabet og reducerer således strømforbruget. Det giver i sidste ende en mere økonomisk varmepumpe.

jpklima-img

2.    10 års kompressor garanti og 5 års total garanti 
Ved køb af en Danmarkspumpe får du 10 års garanti på kompressoren samt 5 års total garanti på hele anlægget og på installationen. Det er dog nødvendigt at overholde et serviceeftersyn af varmepumpen hvert andet år udført af en autoriseret installatør for at opretholde denne garanti.

3.    Frit servicevalg
For at opretholde de 10 års kompressor garanti og de 5 års total garanti er det vigtigt at få lavet serviceeftersyn hvert andet år. Der kan med frit servicevalg selv vælges installatører på Danmarkspumpelisten.
Når du vælger en Danmarkspumpe er du således helgarderet i 10 år mod skader og fejl på kompressoren og 5 år på hele anlægget og installationen. Samtidig med dette får du en bedre effekt af din luft-luft varmepumpe

SE BROCHURE HER!

De aktuelle varmepume-modeller finder du her!

Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511