PRIS INKL. MONTAGE I HELE DANMARK!
,

Mitsubishi MFZ-KW25VGH Gulvmodel – Helt ny 2024 gulvmodel.

kr. 16.900,00

Prisen er inkl. standard montering, montageblokke eller vægbeslag med vibrationsdæmpere til udedelen, samt moms.

Mijøvenligt R32 KølemiddelBESTIL NU, MEN BETAL FØRST NÅR INSTALLATIONEN ER UDFØRT!
Vi kontakter dig efter modtagelse af din online-bestilling og aftaler en installationsdato, inkl. evt. ekstra services pr. email eller telefon. Din bestilling er først bindende når du modtager vores endelige ordrebekræftelse på mail.(Vi tager forbehold for aktuelle leverancetider for den valgte varmepumpe type.)

10 års kompressorgaranti og 5 års garanti på øvrige dele, autoriseret installation, indbygget frostsikring og gratis isolering.

Gulvmonteret Mitsubishi MFZ-KW25VGH varmepumpe

MFZ KW gulv varmepumpen fra Mitsubishi Electric er udviklet specielt til de krævende nordiske forhold og den er i stand til at tilvejebringe en god varme indendørs, selv når det er virkelig koldt udenfor - takket være Mitsubishi Electric Hyper Heating funktionen, der sikrer effektiv varme med overlegen driftsøkonomi, selv når temperaturen falder.

VIGTIGSTE DATA:
- ENERGIKLASSE A+ / A++
- SCOP: 4,1 / SEER: 8,5
- 3,5 kW varme / 2,5 kW kulde
- Lydniveau: 18 dB.
- Ion- og allergifiltrer, renser effektivt luften for pollen, bakterier, støv og svampesporer.
- R32-kølemiddel
- Fuld programmerbar fjernbetjening - Styr din komfort og luftkvalitet.

HENT BROCHURE HER

Luft til luft varmepumpe gulvmodel

En luft til luft varmepumpe fås også som gulvmodel og er den ideelle opvarmningsløsning for dem, der ønsker komfortabel varme og køling uden at skulle bekymre sig om pladsbehovet. Denne type varmepumpe er installeret ved gulvet og giver en diskret og effektiv måde at opretholde det perfekte indeklima på. Lad os udforske nogle nøgleaspekter ved denne innovative opvarmningsmetode.

Panasonic og Mitsubishi luft til luft varmepumper dominerer markedet

Når vi taler om luft til luft varmepumper, er Panasonic og Mitsubishi synonymt med kvalitet og pålidelighed. Panasonic og Mitsubishi er markedsledere inden for luft til luft varmepumper og har en betydelig markedsandel i Danmark, ifølge Energistyrelsen. Med omkring 40 % markedsandel har Panasonic og Mitsubishi etableret sig som de foretrukne producenter og udbydere af varmepumper.

Panasonic og Mitsubishi succes skyldes flere afgørende faktorer, herunder deres stærke brand, innovative teknologier og produktets høje kvalitet. Med et omfattende distributionsnetværk gør Panasonic og Mitsubishi det nemt for forhandlere at levere deres produkter til kunder over hele landet. Udover gulvmodeller, laver Panasonic og Mitsubishi også andre helt fantastiske varmepumper. Hvis man skal vende tilbage til gulvmodellerne, så er en af de mest fremtrædende Panasonic gulvmodeller Panasonic Z25UFEA-1, som du kan læse mere om her.

Prisen på en luft til luft varmepumpe gulvmodel

Selvom luft til luft varmepumper i gulvmodel er kendt for deres effektivitet og komfort, er det vigtigt at overveje prisen. Prisen på en gulvmodel varierer afhængigt af flere faktorer, herunder størrelse, kapacitet, funktioner og mærke.

Størrelsen af varmepumpen vil påvirke prisen, da større enheder normalt koster mere end mindre modeller. Ligeledes vil varmepumpens kapacitet have indflydelse på prisen, da modeller med højere kapacitet generelt er dyrere på grund af deres øgede effektivitet.

Derudover spiller funktionerne en vigtig rolle i prissætningen. Varmepumper med avancerede funktioner, såsom timerfunktioner og automatisk afrimning, vil normalt have en højere pris.

Endelig kan mærket påvirke prisen på en luft til luft varmepumpe i gulvmodel. Populære producenter som Panasonic og Mitsubishi tilbyder produkter af høj kvalitet, men de er stadigvæk forholdsvis prisbillige.

Det er vigtigt at vælge en varmepumpe, der passer til dine behov og budget. En professionel rådgiver kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning og sørge for en korrekt installation, så du kan nyde alle fordelene ved en luft til luft varmepumpe.. Du kan prøve at sammeligne Panasonics varmepumper med dem fra Mitsubishi for at se mere om prisforskelle på varmepumperne.

HZ25XKE-5 Bluefin er også god. NZ25YKE, Mitsubishi LN25VGHZ, Mitsubishi EF25VGK. Gulvmodeller: Panasonic Z25UFEA-1 og Mitsubishi KW25VGH.

Del dette:
WiFi-Modul

Med WiFi, Uden Wifi

Dette kunne også have din interesse...

Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511