PRIS INKL. MONTAGE I HELE DANMARK!
, , ,

Panasonic HZ25XKE-5 Bluefin – ny 2024 Topmodel med sort/grafitgrå indedel og indbygget wifi-modul

kr. 16.900,00

A+++Prisen er inkl. standard montering, montageblokke eller vægbeslag med vibrationsdæmpere til udedelen, samt moms. Mijøvenligt R32 KølemiddelBESTIL NU, MEN BETAL FØRST NÅR INSTALLATIONEN ER UDFØRT! Vi kontakter dig efter modtagelse af din online-bestilling og aftaler en installationsdato, inkl. evt. ekstra services pr. email eller telefon. Din bestilling er først bindende når du modtager vores endelige ordrebekræftelse på mail.

10 års kompressorgaranti og 5 års garanti på øvrige dele, autoriseret installation, indbygget frostsikring og gratis isolering.

Ny Vægmonteret HZ25 Bluefin fra Panasonic
Aktuel topmodel med indbygget WiFi og nyeste Nanoe X-teknologi (ekstra god luft- og rensefunktion). Takket være Panasonic HZ-seriens exceptionelle ydeevne og pålidelighed er det en af de bedst sælgende varmepumper i hele Norden.

PANASONIC HZ25XKE Bluefin luft til luft varmepumpe

HZ25XKE Bluefin luft til luft varmepumpe er designet til det barske klima i Norden og til at holde hjemmet mere rent, komfortabelt og indbydende. Pumpen har en exceptionel ydeevne og takket være dens pålidelighed er den en bestseller i de nordiske lande. HZ25XKE Bluefin er en Panasonic specialmodel. Bluefin hindrer korrosion og partikler i at sætte sig mellem ribbene og tætne og/eller nedbryde disse. Det medvirker til, at pumpen holder længere og bevarer effektiviteten. HZ25XKE Bluefin er især velegnet jo tættere man bor på de danske kyster, hvor der er større risiko for korrosion

VIGTIGSTE DATA:
- ENERGIKLASSE A+++
- SCOP: 5,3
- BlueFin, der hindrer risikoen for korrosion
- 7,5 kW varme/3.0 kW kulde
- R32-kølemiddel
- Nanoe X-teknologi, renser luften, så indeklimaet bliver et mere rent og rart sted at være hele dagen
- Yderst lydsvag med et lydniveau på kun 18 dB(A
- Avanceret smartphonestyring - Styr din komfort og luftkvalitet ganske enkelt via App's.
- Indbygget wifi

HENT BROCHURE HER

Panasonic VarmepumperHZ25XKE-Sort

Del dette:
Farve (Indendørs enhed)

Hvid, Sort

Dette kunne også have din interesse...

Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511