Ecodan Silent luft/vand varmepumpe fra Mitsubishi

Individuel pris!

A+++Effektiv luft/vand varmepumpe til villaer, erhvervslokaler og sommerhuse. Mijøvenligt R32 KølemiddelEcodan fås i flere forskellige designs og størrelser, så du kan få det bedste til din bolig, virksomhed eller sommerhus. Med kølemidlet R32 bliver en Ecodan varmepumpe noget, der gavner både din pengepung og klimaet. Derudover øger en luft til vand varmepumpe værdien af din ejendom i tilfælde af et salg. En luft/vand varmepumpe er specielt velegnet ifm. udskiftning af enten oliefyr- eller gaskedler, da de giver omkring 4,5 gange så mange kW tilbage som de bliver tilført, selv i de koldeste måneder på året! Samtidigt er det muligt at anvende 5 års garantihåndværkerfradraget 2021, ved installering af en luft/vand varmepumpe i din bolig eller ejendom.

Ecodan Silent serien tilbydes med en nominel ydelse fra 4 til 12 kW og 5 års garanti.

Priser fra: kr. 84.500,- inkl. moms.

FÅ HÅNDVÆRKERFRADRAG FOR TIMELØNNEN.

BESTIL TILBUD NU! eller RING 7070 2511

Vores Ecodan luft/vand varmepumpe tilbud er udviklet og produceret hos Mitsubishi Electric.

Mitsubishi electric logoDette garanterer den højeste kvalitet ned til mindste detalje, - Japansk kvalitet tilpasset vores nordiske forhold. Ecodan fås i flere forskellige designs og størrelser, så du kan vælge det bedste til dit hus.

Støjsvag, effektiv og bæredygtig luft til vand varmepumpe

En Ecodan varmepumpe giver dig og dit hjem en behagelig temperatur hele året rundt baseret på den nyeste teknologi inden for luft-vand anlæg. En Ecodan varmepumpe indeholder trinløs inverter teknologi, specielt udviklet varmtvandsbeholder og styring, som giver dig en mærkbar energibesparelse. Mitsubishis luft til vand varmepumpe klarer både opvarmning og køling af huset såvel som dit brugsvand.Inti

Intelligent og bæredygtig opvarmning
- Mitsubishi Electrics trinløse inverterteknologi tillader kun den nøjagtige mængde strøm, der kræves for at varme huset eller bygningen op. Ingen energi spildes, hvilket gavner både din pengepung og miljøet.

- Med Ecodan serien tilbyder Mitsubishi Electrics et bredt udvalg af luft til vand anlæg, som kan tilpasses alt efter behov, så ring til os og hør nærmere om hvilken luft/vand løsning der passer til dit behov.

HENT BROCHURE HER

Bæredygtig opvarmning med høj komfort

Styr varmen via app

Styr din varmepumpe via Wifi og app
Med MELCloud appen kan du styre din Ecodan varmepumpe, uanset om du slapper af i sofaen eller er på farten, samt få adgang til effektiv brugersupport.

Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511