Luft til vand varmepumper

Hos JP Køl & Klima sælger og monterer vi luft til vand varmepumper fra bl.a. Mitsubishi og Panasonic. Med udgangspunkt i vores erfaring omkring varmepumper, tilbyder vi kun kvalitetspumper, som vi kan stå 100% inde for, med betryggende garanti.

Luft/vand VarmepumpeEn luft til vand varmepumpe hjælper dig med at spare penge, energi og er skønsom mod miljøet. Udeluften indeholder naturligt en masse energi og denne energi udnytter luft-vand pumpen til at varme dit hus op. Luft-vand varmepumpe anvendes også til opvarmning af brugsvand.
Med den nyeste teknologi inden for varmepumper giver det dig betydelige besparelser på varme-kontoen samtidig med, at anlægget har et minimalt energiforbrug. Hele 30-50% mindre CO2 udledning sammenlignet med konventionel opvarmning. Varmepumpen leverer typisk 3 kWh varme for hver kWh el den forbruger, hvilket gør den økonomisk attraktiv. Et luft-vand anlæg er et langt mere fleksibelt og omkostningseffektivt alternativ til f.eks. en traditionel fossilt fyret kedel.

Anlægget består af en indedel med indbygget vandtank og en udedel. Indedelen modtager energi fra en udedel og fører energien videre til opvarmning af vandbaserede radiatorer, gulvvarme og varmt vand. Hele systemet kan nemt og effektivt reguleres fra en integreret regulator. Ligeledes kan systemet styres trådløst med et simpelt kontrolpanel eller en fjernbetjening.
En luft til vand varmepumpe kan automatisk tilpasse sig eksterne og interne faktorer som for eksempel sollys, som er medvirkende til at holde dit energiforbrug så lavt som muligt. For at udvide mulighederne for styring af rumtemperaturen, kan huset deles i to zoner og styres med en trådløs rumføler per zone. Dette muliggør forskellige temperaturer i huset. Med en luft til vand varmepumpe fra JP Køl & Klima har du også mulighed for at tilslutte solceller, da der fra producentens side allerede er forberedt en tilslutning til solpaneler.

Luft til vand varmepumper giver dig

• Bæredygtig opvarmning af dit hus og dit brugsvand, samt indvendig køling i de varme måneder.
• 30-40% reduktion af den årlige energiregning (op til 80% i forhold til el radiatorer)
• Funktionsdygtighed ned til -20⁰C
• Høj driftsikkerhed
• Nem betjening

Kontakt os og få en snak om dine varmebehov på tlf. 70 70 25 11 eller på service@jpklima.dk.

Husk at vi både har luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper

Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511