Panasonic luft-til-vand anlæg

Panasonic aquareaHøjtydende og driftssikker luft-vand varmepumpe med lavt støjniveau

Panasonics nye Aquarea luft til vand system er baseret på højeffektiv varmepumpe teknologi. Den varmer både dit hjem op såvel som dit brugsvand. Om sommeren køler den også huset ned til en behagelig temperatur. Dette giver et behageligt indeklima uanset vejrforhold og selv ned til udetemperaturer på -20⁰C. Panasonics Aquarea luft til vand varmepumpe er svaret på den store efterspørgsel af en varmekilde med lavt energiforbrug, høj effektivitet samt lave driftomkostninger.
Panasonic tilbyder et stort udvalg af luft-vand systemer så ring til os og hør nærmere om hvilken løsning der passer til dit behov på tlf. 70 70 25 11 eller send en mail til service@jpklima.dk.

Spar op til 80% på din varmeregning

Når du får installeret en luft til vand varmepumpe kan du spare helt op til 80% på din varmeregning i forhold til fx elradiatorer. Nedenfor ses en illustration af hvor mange kW varme du får ved brug af elektriskopvarmning, gaskedel og oliefyr. 1 kW gas eller olie giver dig 0,9 kW varme, hvor 1 kW elektricitet giver dig 1 kW varme.
For at få 1 kW varme ud af en Panasonic luft-vand varmepumpe skal den kun bruge 0,197 kW elektricitet. Resten (0,803 kW) får anlægget fra energien i luften. Det vil sige at 80% af den varme du får ind i huset kommer fra udendørsluften, kvit og frit.
Besparelses eksempel
*Op til 80% af den varme, der produceres af en varmepumpe er gratis, fordi den kommer fra udeluften. Bedømmelsesbetingelser:
Opvarmning: Indendørs lufttemperatur 20 °C tør Pære / Udelufttemperatur: 7 °C tør pære / 6 °C våd pære. Betingelser:
Vandindgangstemperatur: 30°C vandtemperatur: 35 °C

Panasonics luft til vand løsninger

Der findes flere muligheder med en Panasonic luft-vand varmepumpe.

  • Mono-blok-system: Består af en udedel. Kræver ikke tilslutning med kølemiddel, men kun vandtilslutning
  • Bi-blok-system: Separate ude- og indedele. Forbundet til opvarmning og/eller varmtvand
  • Ny alt-ien Hydromodule inkl. 200 l tank: Ny speciel udviklet løsning fra Panasonic.

 

Ovenstående findes i et stort udvalg fra 3 til 16 kW, enfasede og trefasede, Mono-blok og Bi-blok.

  • Aquarea High Performance: fra 3-16 kW
  • Aquarea T-CAP: fra 9-16kW
  • Aquarea HT: fra 9-12 kW

Se brochure for nærmere information om Panasonic Aquarea.

 

Der findes mange kombinations muligheder med Panasonics luft-vand system, som også afhænger af dit hus og behov. Ring til os og få hjælp til at finde den rigtige luft-vand løsning til dit hus på tlf. 70 70 25 11 eller send en mail på service@jpklima.dk.

[button color=”color” size=”medium” url=”https://jpklima.dk/om-jpklima/kontakt-info/” ] Kontakt os [/button]    [button color=”gray” size=”medium” url=”https://jpklima.dk/wp-content/uploads/2014/05/PANASONIC_ALLINONE-AQUAREA-AIO.pdf” ] Se brochure [/button]

 

Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511