Mitsubishi luft-til-vand anlæg

Støjsvag, effektiv og miljøvenligt luft til vand varmepumpe

Alle pumper1Mitsubishis luft vand varmepumpe Ecodan Next Generation giver dig og dit hjem en behagelig temperatur hele året rundt baseret på den nyeste teknologi inden for luft-vand anlæg. Ecodan Next Generation indeholder trinløs inverter teknologi, specielt udviklet varmtvandsbeholder og styring, som giver dig en mærkbar energibesparelse. Mitsubishis luft til vand varmepumpe klarer både opvarmning og køling af huset såvel som dit brugsvand.
Mitsubishi tilbyder et stort udvalg af luft-vand anlæg og kan tilpasses alt efter behov, så ring til os og hør nærmere om hvilken løsning der passer til dit behov på tlf. 70 70 25 11 eller send en mail til service@jpklima.dk.

 

Nedenfor ses et eksempel på hvordan en Mitsubishi luft-vand varmepumpe kunne installeres i dit hjem. Systemet består af en udedel (varmepumpe) og en indedel (ECODAN Tank). Udedelen udnytter den energi, der naturligt findes i luften udenfor til at opvarme og nedkøle hjemmet samt producere varmt vand. Ved hjælp af en el-dreven kompressor omdannes energien fra udedelens omgivelser til varme, som kan bruges i hjemmet. En ventilator i udedelen suger den friske luft ind i en varmeveksler, der indeholder et kølemiddel. Varmen fra luften får kølemidlet til at fordampe. Denne damp føres ind i en kompressor, hvor temperaturen hæves yderligere og varmeenergien overføres til vandet i din varmtvandsbeholder og fordeles til dine radiatorer, vandhaner og evt. din gulvvarme. Luft-vand varmepumpe er således en totalløsning, der kan bruges til opvarmning af vandet i hanerne samt opvarmning og nedkøling i din bolig.

Mitsubishi luft-vand

[button color=”color” size=”medium” url=”https://jpklima.dk/om-jpklima/kontakt-info/” ] Kontakt os [/button]

[button color=”gray” size=”medium” url=”https://jpklima.dk/wp-content/uploads/2014/05/Ecodan-2015-16.pdf” ] Se brochure [/button]

Del dette:
Indkøbskurv
Har du spørgsmål? Ring 70702511